Cégünkről

K-FORM s.r.o.

K-FORM s.r.o.
Tevékenységi körünk széleskörű, a fémmegmunkáláson át, a lézervágást, élhajlítást, hegesztést mind magába foglalja.

Modern gépparkunk mérnöki pontosságot, nagyfokú precizitást és a legmagasabb szintű minőséget biztosítja!

CNC-lézervágás

Lézervágás terén a vágandó anyagokban nem szorulunk keretek közé!

Gépeink lehetővé teszik az anyagok széleskörű skálájának vágását. CNC-lézerünk képes a fémlemezt 25mm vastagságig kifogástalan minőségben vágni,  de a fa, az akril és a műanyagok vágása sem okoz gondot. Képesek vagyunk mindennemű nem fém alapu anyagot (akril, gumi anyagok, szövetek, bőr, műanyag) nagyfokú precizitással vágni.

CNC-plazmavágás

CNC-vezérelt plazmavágónk lehetővé teszi a vastagabb fémanyagok vágását is, egészen 16mm vastagságig!

K-FORM s.r.o.
Mik a lézer- és plazmavágás előnyei?

A lézervágás legnagyobb előnye, hogy a keskeny vágórésnek köszönhetően nagyon jó minőségű, precíz vágott felületet eredményez, így a vágást követően nincs szükség utólagos felületmegmunkálásra.

Plazmavágás esetében pedig, hogy az anyagokat automatikusan, mechanikus érintés nélkül vágja el, ráadásul a nagyobb vastagságú lemezeken is pontos és hibátlan vágások végezhetők.

K-FORM s.r.o.

CNC-élhajlítás

CNC-vezérelt három-tengelyes élhajlító gépünk akár 3 méteres hosszban is képes a lehető legnagyobb pontossággal hajlítani!

Ez a modern technológia lehetővé teszi összetett szerkezetű alkatrészek kialakítását, illetve új alakok és eltérő formák létrehozását is.

Gazdag szerszám-készletünknek köszönhetően pedig olyan formákat is meg tudunk hajlítani, melyek a legspeciálisabb igényeket is kielégítik.

A legegyszerűbb hajlítási megoldásoktól a többszörösen hajlított, pontos szögek hajtásának kivitelezéséig mindent biztosítunk.

Fémmegmunkálás, hegesztés

A legkorszerűbb gépekkel felszerelve, műszaki ismeretekkel és sokéves tapasztalattal rendelkező szakembereink minden esetben precíz és pontos hegesztést végeznek! A gyártási folyamat során nagy hangsúlyt fektetünk az anyagok magas színvonalú finommegmunkálására is.
K-FORM s.r.o.

Ami a fémek és rozsdamentes acél elemek hegesztését illeti, cégünk ebben sem ismer lehetetlent.

Mivel a hegesztés két fém oldhatatlan, erős kötése, így kifogástalan munkát és minden igényt kielégítő esztétikus kivitelezést igényel, melyre szintén nagy hangsúlyt fektetünk.